Ti overraskelser fra de første 3 måneder

For tre måneder siden besluttede jeg, at jeg ville have min egen, kreative forretning. Hvad jeg ikke havde regnet med var, hvor meget det krævede af mig personligt at sætte sådan et projekt i søen.

Hvis jeg skal være ærlig, troede jeg, at jeg ville skulle koncentrere mig om markedsføring, salgsstrategier og CVR-nummer-halløj.

Det skal jeg også. Bevares. Men jeg er først og fremmest nødt til sådan virkelig at arbejde på mig selv som menneske. Med mit selvbillede. Min fortælling om, hvem jeg er (over for mig selv). Min frygt for udskamning og latterliggørelse. Mit ego… Alt muligt og umuligt, jeg aldrig havde kunnet forestille mig.

Og hvor besværligt det end lyder, holder jeg virkelig også af den proces – eller… Jeg sætter i hvert fald pris på alt det, jeg lærer. Særligt efter jeg har lært, hvad jeg skulle, og ikke bøvler med det længere. Det er klart.

Men jeg vil også gerne hylde processen.

Så jeg har skrevet en liste over de 10 største indsigter, jeg har fået med mig, siden jeg startede.

  1. Det er mere personligt end fagligt udfordrende at starte en forretning (!)
  2. Jeg ringede til en gammel flamme og gav ham en kærlighedserklæring uden det store besvær ❤️
  3. Mine perfektionistiske tendenser stammer fra mit ego og handler om, at jeg prøver at undgå at føle skam (whaaat, right?)
  4. Tvivl og usikkerhed er en del af processen og ikke et tegn på, at jeg har taget den forkerte beslutning (aka shiny object syndrom)
  5. Min lyst til at droppe min forretningsidé var i sidste ende et tegn på, at jeg har sat det rigtige mål
  6. Jeg behøver ikke være ekspert for at gå i gang
  7. Der er noget, der hedder at prokrasti-researche (og det er lige præcis, hvad du tror, det er)
  8. Jeg behøver ikke føle mig motiveret og i konstant flow for at arbejde
  9. Kalender-planlægning er nemmere at arbejde ud fra end en TO DO-liste
  10. Min største udfordring er at have tålmodighed med processen

I sidste blogindlæg uddybede jeg, hvad der skete, da jeg blev ramt af perfektionisme i juli måned i år, og hvordan jeg arbejdede mig ud af det. Så læs med dér, hvis du vil se, om du også har tendens til at blive perfektionistisk, og hvad du kan gøre for at komme videre.

For mig har det været helt vildt hjælpsomt at planlægge mine uger meget detaljeret og i kalender-form i stedet for at arbejde ud fra en TO DO-liste, jeg i al hast kradser ned fra morgenstunden og halter mig igennem for at få tid til “det egentlige arbejde.”

Det skriver jeg mere om en dag.

I det hele taget vil jeg uddybe de her indsigter i fremtidige indlæg, og prøve at beskrive hvordan jeg arbejder dem ind i min hverdag, så jeg ikke kommer til at gå i stå og sidde fast de samme steder igen og igen – eller i det mindste kommer nemmere videre, når jeg går i stykker over et eller andet, der kun eksisterer i min fantasi.

Og så skal jeg også nok fortælle om den kærlighedserklæring, jeg gav en mand fra min fortid.

For det er jo det mest saftige i det her ellers sådan ret business-agtige forum.

😉

MØS fra din mindset-monkey.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *