Hvad jeg gør, når min motivation forsvinder

I forrige blogindlæg beskrev jeg, hvad du kan gøre, når du ikke føler dig motiveret af den positive forandring, du gerne vil skabe i dit liv.

Læs det blogindlæg, hvis du vil vide, hvorfor jeg skriver de følgende lister for at minde mig selv om, hvorfor jeg står op klokken 5 hver morgen og arbejder på min kommende coachforretning.

Det jeg gør, når min motivation forsvinder er nemlig at minde mig selv om, hvor meget jeg risikerer ved at blive, hvor jeg er, og hvad jeg kan vinde ved at fortsætte – også selvom jeg ikke rigtig føler for det lige i øjeblikket:

#1: Gør det klart, hvad jeg risikerer at miste ved at blive, hvor du er

 • Hvis jeg skulle indstille mig på at arbejde under andre resten af mit liv, ville jeg føle mig begrænset, hæmmet og ufri
 • Jeg ville kæmpe med min selvforståelse, fordi jeg ser mig selv som initiativrig, ansvarsfuld og kreativ og ikke ville kunne udleve det til dagligt
 • Jeg ville højst sandsynligt blive deprimeret lige så langsomt, og jeg ville helt realistisk set risikere at blive stresset over ikke at have tilstrækkelig indflydelse på min egen hverdag
 • Jeg ville ærligt talt ikke være den bedste udgave af mig selv, så længe jeg skal indrette mig efter andres temperamenter, meninger og holdninger
 • Og når jeg ikke er den bedste udgave af mig selv, bliver jeg nemt sur og tvær og ikke særlig sjov at være sammen med
 • Jeg risikerer aldrig at komme på højde med min afbetaling og nærmest ikke kunne lægge fra til pension, før jeg bliver 50 år

# 2: Gør det specifikt, hvad jeg opnår ved at gå efter drømmen

 • Helt overordnet set fucking elsker jeg at føle mig fri til at udbrede mine holdninger til, hvad det vil sige at bruge mod til at skabe det liv, vi drømmer om – det er, når jeg arbejder fuld tid med det, jeg er den bedste version af mig selv
 • Når jeg er den bedste version af mig selv, får jeg sommerfugle i maven over, hvor stort og interessant, livet er, og jeg føler skabertrang, energi, glæde og mod til at lave kurser, online-events og have coachingsamtaler
 • Jeg har overskud til at være nærværende, til at lytte og være her for mine nærmeste, og jeg får lyst til at arrangere, foreslå og deltage aktivt rent socialt (for en introvert er det… stort)
 • I mit privatliv ved jeg, at mit humør, mit mod og min indstilling smitter af på andre omkring mig, og at jeg føler mig ægte som mig selv, når jeg er sammen med venner og familie <3
 • I mit arbejdsliv bruger jeg min tid og energi på at hjælpe andre med at træde i karakter og finde deres mod frem til at skabe den forandring, de ønsker i dit liv – og på den måde skaber vi flere og flere ringe i vandet af mennesker, der føler sig frie til at gøre, som de vil med deres liv
 • Jeg vil tjene 60.000+ hver måned og lægge udbetalingen til en tre-værelses lejlighed i Barcelona/København med plads til et soveværelse, en stue og et arbejdsværelse. Der skal være altan, høje, grønne planter, malerier på væggene og lys ind ad vinduerne

MØS fra din monkey.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *