Jeg har i øjeblikket lukket for afklaringssamtaler.

Bliv fri for perfektionisme.

Min metode gør det overraskende nemt at eksekvere, som du havde planlagt – og få det kundeflow, din forretning fortjener.

Helt kort: Forløbet er til dig, der ikke lide at sælge dig selv. (Og derfor bliver ved med at nedprioritere din markedsføring.)

 • Du mangler det fulde overblik over din markedsføring – og bliver ved med at udskyde det, selvom du ved, det ville være godt for din forretning
 • Du føler dig overvældet over ikke at vide, hvad du skal sige, på hvilke kanaler og i hvilken rækkefølge
 • Du føler ikke, du kan prioritere tiden til at arbejde strategisk imod din langsigtede vision for din forretning, fordi tiden du bruger på kundeopgaver bliver ved med at skride
 • Du har gode intentioner om markedsføre dig selv, men du tvivler på dig selv og er bange for ikke at fremstå professionel nok, hvis du skal dukke op – uden at vide alt på forhånd
 • Du overholder ikke aftaler, du laver med dig dig selv – og du mangler tiltro til, at du kan overholde de planer, du har med din markedsføring
 • Du researcher og indsamler viden, men så længe, du ikke føler, du har fundet den “rigtige” måde at gøre det på, har du ikke selvtillid til at dukke op, med det du allerede har

Er det dig?

Så har du allerede forsøgt at lægge den perfekte strategi – men endt med enten at overspringshandle, fordi du alligevel ikke følte dig klar, eller også blev du overvældet af, at du ikke kunne gennemskue, hvad der skal til og gav op.

Måske overvejer du nogle dage, om du overhovedet har, hvad det kræver at være selvstændig.

Det er fordi, du stadig tror, at perfektion leder til succes.

Men den måde at arbejde på er baseret på det perfektionistiske mindset.

Det vil sige: frygt, bekymringer og begrænsende overbevisninger.

Det eneste, der står i vejen for, at perfektionister kan slippe overvældelse, frygt og usikkerhed for at udleve deres potentiale, er det perfektionistiske mindset.

Det er det eneste!

Succes kommer ikke af at gøre ting perfekt. Succes kommer af at opbygge tro på dig selv og af at stå ved din beslutning om at gøre din vision til virkelighed.

Hvis du ved, din forretning ville vokse, hvis du kunne knække koden til, hvordan du opbygger en holdbar selvtillid til at markedsføre dig selv & udvikler en strategi for din forretning, som bakker op om din vision – så lad mig introducere mit coachingforløb*:

(*Jeg lukker for afklaringssamtaler torsdag den 10. juni 2021)

Fra Vision til Virkelighed

Forløbet består af 50% mindset og 50% strategi.

MINDSET

Efter forløbet har du de mentale værktøjerne, du skal bruge til at overkomme perfektionisme, omsætte dit potentiale og markedsføre dit tilbud med fuld selvtillid.

Du får de skriveøvelser, du skal bruge til at skabe forandringer indefra og ud – fordi dét at slippe dine perfektionistiske tankevaner og handlemønstre er forudsætningen for, at du kan markedsføre med afklarethed og målrettethed.

STRATEGI

Du vil få det fulde overblik over, hvordan du skal prioritere og planlægge efter din drømmekundes inderste ønsker. Du får værktøjerne til at kunne læse din drømmekundes tanker og skrive lige ind i hjertet på vedkommende. Du får også det praktiske: Skabeloner til kunderejse, konverteringsrate og emner til det indhold, du skal skrive.

Med andre ord: en skræddersyet strategi til at markedsføre mod at få et stabilt kundeflow uden overvældelsen, forvirringen og frustrationerne.

Smart, ikke?

Med mine værktøjer bliver du i stand til at designe din pakkeløsning, tage fuld pris & stå ved dig selv, når du markedsføre den – uden at skulle vide alt på forhånd

På coachingforløbet lærer jeg dig…

 • at arbejde dig ud af overvældelse og i stedet skabe overblik over, hvordan du handler strategisk for at gøre din vision til virkelighed
 • at opbygge din selvtillid, så du markedsfører dig selv med selvtillid
 • at planlægge din uge, så du rent faktisk overholder dine egne planer og får rykket på det, der skaber resultater
 • at bruge dit mod til at skabe langsigtede forandringer for dig selv og i din forretning
 • at udskifte dine perfektionistiske tanker med et mindset, der bakker op om din vision – også på de dårlige dage

Det vil helt konkret sige, at du får alle de mindset-værktøjer, enhver perfektionist skal bruge for at opbygge sin selvtillid, bruge sit mod, handle ud fra en tro på sig selv og turde tage fuld pris for sin pakkeløsning.

Du vil gerne have alle detaljerne, ikke?

Du får 3 forskellige slags coaching (50%):

 1. Individuel coaching (12 x 45 minutter)
 2. Q&A’s (12 x 30 minutter)
 3. Adgang til andre klienters coachingssamtaler

Den strategiske del af forløbet er opdelt i tre moduler (50%):

 1. Manifestering af den version af dig selv, der gør din vision til virkelighed
 2. Udvikling af nicheformulering, pakkeløsning & prissætning
 3. Målsætning og planlægning, der sætter det perfektionistiske mindset i skak og i stedet omsætter dit potentiale – hver dag

Her er detaljerne.

MANIFESTERING

MODUL 1: Slip perfektionisme

Jeg lærer dig, hvordan du slipper perfektionisme og træder ind i den version af dig selv, der skaber de forandringer, du vil se i din forretning.

Du får:

 • Forståelse for de fejl, perfektionister laver, når de vil skabe forandringer + nyt mindset til at undgå de fejl
 • Step-by-step guide til at give slip på det, der ikke fungerer og formulere den version af dig selv, som når dit mål
 • Konkret formulering af dit nye mindset inklusive Din vision, Rutiner, Personlige leveregler, Attitude, Forholdet til dig selv, Relationer til andre & Din definition på frihed

For at overkomme det perfektionistiske mindset får du skriveøvelser til at udvikle strategier til at handle efter i din hverdag.

Når vi vil skabe store forandringer er det afgørende, at vi går fra teoretisk forståelse til handling ude i virkeligheden. Det er udfordrende for alle perfektionister, og det er det, jeg har udviklet øvelserne til at overkomme.

Pakke, pris & niche

MODUL 2: Design dit tilbud og udregn din pris

Jeg guider dig igennem processen med at udvikle din pakkeløsning – fra løs idé til færdig pakke og fast pris.

Du får:

 • Forståelse for de største fejl, perfektionister begår, når de vil sælge deres ydelser + nyt mindset og en praktisk guide til at sammensætte din high end-pakkeløsning
 • Forståelse for de fejlfortolkninger, perfektionister har i forhold til at prissætte og sælge deres ydelser + nyt mindset til at gøre netop det
 • Prisberegner: Inklusiv en guide til nicheformulering, en beregner til værdien af den forandring, du skaber + 3 tjeklister til at sørge for, du har sat den rette pris
 • Nøglen til din markedsføring: Guide til at udregne den ratio, du skal bruge, for at kunne planlægge en effektiv og målrettet markedsføring

Øvelserne får værdien af dine ydelser til at stå knivskarpt frem og en sjov opgave til at blive klar over din niche – så du kan sælge direkte til vedkommende.

Men jeg guider dig ikke kun til at skabe klarhed og overblik over værdien, din ydelse giver din ideelle kunde, men også hvordan du beslutter din pris.

MÅLSÆTNING & PLANLÆGNING

MODUL 3: Planlæg dig til resultater

Ved at bruge den metode, som jeg selv har brugt for at overkomme perfektionisme, skaber du resultater i din virkelighed.

Planlægningsmetoden (“Kalenderplanlægning”) vil forandre den måde, du tænker, føler og handler på i din forretning.

Du får:

 • Forståelse for, hvorfor du har tendens til at undgå at sætte mål og sjældent handler uden for din komfortzone, og hvordan du bygger et mindset op, der sikrer, at du når dit mål denne gang
 • Guide til målsætning, der overstiger dine egne forventninger + metode til at “regne baglæns” – så du kan beslutte, hvad du vil hver eneste dag fra dag 1, indtil du når dit mål
 • Forståelse for, hvorfor du har svært ved at overholde aftaler med selv dig selv, selvom du prøver at skabe resultater
 • Kalenderplanlægning: Du får den udvidede model af kalenderplanlægningen på coachingforløbet, som ikke er tilgængelig andre steder (inklusive en troubleshooter, til når dine planer skrider, du skal samarbejde med andre, og når tingene ikke altid går, som vi havde planlagt)

Du får altså det ultimative planlægningsværktøj til at overkomme perfektionisme og komme i mål – som fjerner overvældelse, forvirring, overtænkning og usikkerhed. Metoden tager udgangspunkt i din vision og tager højde for perfektionisme.

Du lærer at planlægge effektivt og gøre mere på mindre tid. Du lærer at være modig, hvor du tidligere var ubeslutsom, nervøs eller bange for ikke at gøre det “rigtigt.” Du lærer at tro på dig selv og holder ikke længere dig selv tilbage af frygt for, hvad andre ville tænke.

MÅLSÆTNING & PLANLÆGNING

MODUL 4: Markedsføring for et stabilt kundeflow

Med værktøjerne fra dette modul får du det fulde overblik over din markedsføring.

Du får skabeloner med de spørgsmål, du skal stille dig selv for at skabe et stabilt kundeflow. Når du har svarene på de spørgsmål, vil du begynde at handle mere langsigtet og i større overensstemmelse med dine værdier og din vision, når det kommer til din markedsføring.

Du får:

 • Få styr på din niche: Lær at “læse hendes tanker,” så hun føler sig set og hørt
 • Kunderejsen: Mindmap til at kortlægge din kunderejse
 • Skriv uimodståeligt indhold: Klarhed over de roller, du skal udfylde som afsender i din markedsføring
 • Specifikke forslag til indhold, så du udfylder netop de roller
 • Det fulde overblik over hvor, hvornår og hvordan du skal kommunikere dit budskab

Du får altså alle nøglerne til at skræddersy din markedsføring og bruge dine tid og kræfter strategisk smart i forhold til dit overordnede mål.

Når du først har defineret din drømmekunde og ved, hvilke spørgsmål hun skal have svar på, kortlagt kunderejsen, udregnet din konverteringsrate og lagt en strategisk plan for, hvordan det lykkes, kan du slippe forvirringen og frustrationerne, som ellers ville have stået i vejen for dig.

3 FORSKELLIGE SLAGS COACHING

COACHING: Få mine øjne på din forretning

Du får:

 • 12 individuelle coachingsamtaler med mig
 • Adgang til tidligere klienters samtaler
 • Live Q&A’s hver uge

INDIVIDUELLE COAHINGSAMTALER (12 stk. af 45 minutters varighed)

I coachingsamtalerne med mig tager vi udgangspunkt i den konkrete situation du står i, og jeg giver dig værktøjerne til at skifte perfektionistiske tanker ud med et mindset, der gør, at du kommer videre – og arbejder aktivt mod din vision.

ADGANG TIL TIDLIGERE KLIENTERS SAMTALER (36+ stk på 45 minutter)

Du får mulighed for at lytte til tidligere samtaler med coachingklienter, så du kan lære af dem, der står i samme situation som dig.

LIVE Q&A (12 stk af 30 minutters varighed)

Hver uge har vi en fælles Q&A, hvor jeg svarer på spørgsmål, der er dukket op i løbet af ugen, eller også giver jeg jer en mini-lektion i et af værktøjerne – alt efter jeres behov

Glemte jeg at nævne alt det andet, du også får?

BONUS 1: “Visitkort-funktionen”

Få gruppeforløbet bedst fordele i et 1:1-forløb: Netværk med andre perfektionister, der overkommer samme tendens til at overspringshandle og udskyde deres planer og nu udstikker en klar retning for, hvordan de vil tjene penge i deres forretning og dukker modigt op for at markedsføre deres vision.

BONUS 2: Troubleshooteren til kalenderplanlægningen

Ikke nok med, at du får en step-by-step guide til, hvordan du planlægger dig ud af perfektionisme, overvældelse og ubeslutsomhed og i stedet for får overblik, klarhed og en handlingsorienteret uge plan – du får også en Troubleshooter til kalenderplanlægning.

Det betyder, at du kan tilbage på sporet og videre med din dag, hver eneste gang du kører fast eller går i stå.

BONUS 3: Troubleshooter til følelser

“Hva’ ba’?”

Er det det, du tænker?

Lad mig spørge dig: Hvad gør du normalt, når du føler dig overvældet, udmattet, ubeslutsom, forvirret, presset eller stresset? Fordi der er mange, der ikke ved, hvad fa…en, de skal gøre i den situation.

Jeg har udviklet Troubleshooteren til følelser som et opslagsværk, du kan slå op i (alt afhængig efter hvilken følelse, der fylder så meget, at den forhindrer dig i at arbejde) og gennem skriveøvelser blive bevidst om, hvad der er på spil – og hvordan du kommer videre derfra.

En sidste ting…

Du har 14 dages garanti på din investering.

FULD TILFREDSHEDSGARANTI

Du har 14 dages fuld tilfredshedsgaranti, når du underskriver kontrakt med mig.

Det vil sige, at hvis du inden for 14 dage ombestemmer dig, så får du hele beløbet tilbage – hver eneste krone.

Det eneste du skal gøre for at få din investering tilbage, er at fortælle mig grunden til, at du har ombestemt dig – og så stiller jeg ikke flere spørgsmål.

Coachingforløbet skal passe til dig – fordi det er dig og din forretning, du investerer i, og derfor er jeg glad for at tilbyde denne garanti.

Alt dette ligger altså og venter på dig inde på coachingforløbets platform:

 • 12 individuelle coachingsamtaler (12 x 45 min.)
 • Adgang til andres coachingsamtaler i den private podcast (som opdateres hver uge)
 • Mulighed for at stille spørgsmål under den ugentlige Q&A (12 x 30 min.)
 • Undervisningmateriale: værktøjer, skriveøvelser & troubleshooting
 • Opfølgning og hjælp til målsætning, planlægning og eksekvering
 • Et mindset, der får din forretning til at vokse – og din vision til at blive til virkelighed

Husk, at coachingforløbet er et fortroligt og fordomsfrit rum, hvor du kan føle dig tryg ved at sige dine tanker højt

Forløbets værktøjer er altså strategisk bygget op omkring mindset, målsætning og planlægning, og det er specialudviklet til perfektionister, som vil tjene penge i deres forretning.

Der er ikke noget, som kan stå i vejen for dig, hvis du sætter dit mindset op til at arbejde for dig i stedet for imod dig.

Den forandring skaber du ved at gå fra “skæld-ud, pisk, rygrad og sige til dig, at du bare skal tage dig sammen” – til at anvende en anerkendende tilgang, hvor jeg coacher dig til, hvordan du anerkender dig selv, finder indsigt i, hvordan perfektionismen blokerer dig, og præcis hvordan din næste modige handling ser ud.

Jeg holder dig op på dine løfter til dig selv, så du bliver i stand til at omsætte dit potentiale og skaber langsigtede, bæredygtige handlemåder. Fordi det er i sidste ende dine handlinger, der skaber forandringen fra vision til virkelighed.

Du har selvfølgelig spørgsmål.

Hvor foregår coachingen?

Coachingsamtalerne foregår alle over Zoom.

Coachingmodulerne ligger på et fælles board på Trello (for mig, dig og de andre klienter).

Fælles opslagstavle

Derudover får du dit eget personlige board på Trello.

Dit personlige board

Og du har adgang til de tidligere coachingsamtaler via et 3. board på Trello.

Tidligere coachingsamtaler

Hvad er Prisberegneren?

Det er et værktøj, jeg har udviklet, så du kan udregne din fulde pris.

Den består af:

 1. De nødvendige mindsetskifte (money mindset)
 2. Din nicheformulering
 3. En øvelse til at gøre værdien af din ydelse klar
 4. Dit fulde overblik over, hvordan din forretning skal hænge økonomisk sammen

DISCLAIMER: Jeg beslutter ikke din pris, og prisberegneren indeholder derfor heller ikke nogen priser.

Hvem er forløbet til?

Det er til dig, der…

 • arbejder som konsulent, specialist, mentor og andre, der sælger deres viden
 • er solo-selvstændig og allerede har haft kunder i butikken
 • vil sætte et indkomstmål for at skabe en bæredygtig forretning
 • vil have en holdbar selvtillid til at markedsføre dig selv
 • allerede har forsøgt med skæld-ud, pisk og rygrad for at motivere dig selv – uden at have skabt holdbare resultater

(Book en gratis og uforpligtende samtale med mig nederst, hvis du er i tvivl om, om det er for dig.)

Hvem er forløbet IKKE til?

Det er IKKE til dig, som…

 • allerede har udviklet din pakkeløsning, markedsfører den med selvtillid og kan overkomme perfektionistiske tendenser uden problemer – og derfor har brug for at lade din markedsføringsstrategi virke

Hvornår starter forløbet?

Du kan starte, lige når du vil.

Samme dag, som vi underskriver kontrakt, får du adgang til al coachingmaterialet og de tidligere coachingsamtaler med tidligere og nuværende klienter.

Hvad koster det?

BEMÆRK: Følgende pris gælder de næste 5 EARLY BIRDS, som skriver sig på forløbet.

Coachingforløbet er en investering og koster 23.111 DKK + moms.

Du kan også betale i 3 rater af 8.222 DKK + moms.

Når de første 6 klienter har investeret i deres vision, stiger prisen.

BOOK EN TID FOR AT BLIVE AFKLARET

STADIG I TVIVL?

Måske kan det hjælpe dig at overveje de her 5 SPØRGSMÅL:

Fordi… Ubeslutsomhed kan være tegn på perfektionisme (men er det ikke nødvendigvis).

Vi har tendens til at vente på, at omstændighederne er perfekte, optimale og ikke “forstyrrer” os.

Hvilket i virkeligheden betyder, at vi udsætter eller udskyder ting unødvendigt.

Det er skarpt sat op (det ved jeg), og det er dig, der tager beslutningen.

 1. Hvordan ved du, at din vision er investeringen værd?

Jeg giver dig de værktøjer, som du ikke selv har kunnet finde, mens du har skældt dig selv ud og banket dig selv oven i hovedet over, at du ikke kan finde motivation, retning og strategi til at få din vision til at blive til din virkelighed.

Vi er tit optagede af at “miste penge,” når vi taler om investeringer.

Sidst jeg investerede i en coach, tjente jeg det dobbelte hjem, af hvad investeringen var, efter fem måneder.

Denne investering ville være en investering i dit mindset og i din forretning, så du kan lægge perfektionismen bag dig én gang for alle – og omsætte dit potentiale i den forretning, du har visioneret.

Så for mig at se er spørgsmålet, hvad du vil investere i din fremtid – og om dette forløb er det, der ville gøre forskellen for dig.

2. Hvor hurtigt vil du i mål?

Coachingforløb (ikke kun mit) er det samme som at køre ud i overhalingsbanen og komme hurtigere i mål. Det er måden, jeg ser det på, efter selv at have investeret i coachingforløb.

Så selvom det måske er lidt hårdt sagt, vil jeg alligevel opfordre dig til at tænke over: Hvad koster det dig af tid, kræfter og penge at fortsætte med at vente?

3. Er NU det rigtige tidspunkt?

Det perfekte tidspunkt er ikke noget, der opstår af sig selv, men du skal selvfølgelig mærke efter, om det her ville være det rigtige for dig.

Det gode tidspunkt er den dag, du beslutter dig for, at du ikke vil udsætte dine planer længere – og har lyst til at handle, mens det stadig “roder,” stikker i alle retninger og er uperfekt 😉

Det her forløb er ikke til dem, der har alle svarene på forhånd.

4. Hvad ville det betyde for din vision, at du får værktøjerne til at overkomme overvældelse, tvivl og usikkerhed – og markedsfører din drøm med selvsikkerhed?

Coachingforløbet er fundamentet for din forretnings succes.

Det mindset, som du oparbejder i coachingsamtalerne, vil gøre dig i stand til at handle i overensstemmelse med det, du virkelig vil, i stedet for i overensstemmelse med det, du er bange for.

Så enkelt kan det faktisk gøres.

Så hvordan ser din forretning ud om et år, hvis du kan give slip på perfektionisme, frigive dit potentiale, stå inde for din pris og markedsføre med den 100% selvtillid?

5. Hvad er alternativet?

Hvis alternativet er, at du ikke investerer i dig selv, er du tilfreds med at fortsætte, som du plejer? Overvældelse, forvirring, usikkerhed og blokeringer inklusiv?

Det mener jeg ikke, du er tjent med.